Välj att lägga fiskbensparkett i din lokal

Redan på 1800-talet lade man den första fiskbensparketten, och kan du tänka dig, många av dem som lades då är kvar än idag. Att lägga fiskbensparkett är tradition i vårt avlånga land.

Vill du höja klassen och värdet på ditt hus så borde du fundera på att lägga fiskbensparkett. Detta praktfulla golv har en lång hållbarhet, vissa är över 200 år gamla. Och i en tid när alla pratar om hållbarhet på ett eller annat sätt så betyder det något, inte sant? Hållbarheten har att göra med de 16 millimeter tjocka stavarna som tillsammans skapar golvet. De gör golvet mycket tåligt. Med lite kärlek i form av lättare underhåll med jämna mellanrum så behöver du aldrig fundera på om du måste byta ut ditt golv. Givetvis spelar materialet en roll när du ska lägga ett riktigt slitstarkt golv. Det är viktigt att inte tumma på kvaliteten av träet.

Att lägga fiskbensparkett är något för hantverkare

När du ska lägga fiskbensparkett så behöver du kontakta en riktig hantverkare. Detta är ett detaljarbete som kräver erfarenhet, kunskap och de rätta verktygen. För att inte tala om någon som har koll på materialet som ska läggas, material av hög kvalitet, som tidigare nämnts, är avgörande för hur länge ditt golv kommer att hålla. Du ska alltså inte få för dig att detta är något du löser bäst på egen hand. Nej, kontakta någon med erfarenhet och kunskap av att lägga fiskbensparkett av högsta klass redan idag.

3 Feb 2022