Undvik en vattenskada vid din badrumsrenovering

Undvik en vattenskada vid din badrumsrenovering Det finns två områden i ett hus där man ofta ser ett värde i att renovera och gemensamt för båda dessa är att man bör söka professionell hjälp då man gör det. Något som tyvärr inte alla gör. Vilka rum talar vi då om?

Jo, badrummet och köket – två rum där man spenderar mycket tid och där båda är något som på många sätt definierar sin bostad. kort och gott; bjuder man hem gäster så kommer dessa att se köket och förr eller senare så kommer de att besöka badrummet – har man då dessa i toppskick så kommer det att spegla av sig på hur upplevelsen kring hela huset i slutändan blir. Likväl kan ett ofräscht badrum påverka åt det motsatta hållet.

Vi nämnde att det tyvärr är så att många genomför renoveringar på egen hand och därmed tar en stor risk att sälla sig till en stor – men föga exklusiv skara av människor.

Bra pris för en badrumsrenovering i Tyresö

Två siffror innan vi fortsätter: 100.000 och 6.000.000.000. Hundratusen vattenskador drabbars svenskar och kostnaden för att korrigera dessa uppgår till svindlande sex miljarder; inte sällan så är just badrum och kök de som drabbas och gemensamt är att det ofta är privatpersoner som gjort jobbet.

Kort sagt; ska du genomföra en badrumsrenovering i Tyresö så gör du klokt i att anlita professionell hjälp och det vi kan säga om detta är att det inte är så dyrt. Vi valde nämligen Tyresö av en anledning och detta på grund av att det i Stockholm – och andra större städer – finns en bättre möjlighet att få ett bra pris vid en badrumsrenovering.

Detta tack vare att det finns fler företag att välja bland och att man genom denna konkurrens på ett helt annat sätt kan förhandla sig till ett rimligt och förmånligt pris.

Två viktiga punkter att följa

Nummer två som vi kan säga för att få ett bättre pris gäller över hela landet och inte enbart i Stockholm och närliggande områden som nämnda Tyresö. Detta genom att följa dessa två punkter:

• Totalentreprenad. Ju fler kockar desto sämre soppa; en sanning som även gäller vid en badrumsrenovering. Istället för att anlita en elektriker, en plattsättare och en rörmokare så ser du till att anlita ett företag som sköter allt. Det ger dig ett betydligt bättre pris.

• Rot-avdraget. Naturligtvis. Du kan tack vare denna skattesubvention dra av upp till 30% av den totala arbetskostnaden för din badrumsrenovering och detta med ett högt tak om 50.000 kronor.

4 Oct 2016