Trädfällning på Värmdö nästan som i USA?

Beställ trädfällning på Värmdö om du vill se ett riktigt proffs in action. Se bara till innan du ringer att trädet du vill ska fällas faktiskt behöver tas ned.

Du som gillar amerikanska dokumentärer som Ice Road Truckers, eller andra serier där riktiga machomän är ute och jobbar under extremt hårda omständigheter, har säkert inte missat att det också finns en serie som handlar om extrem trädfällning.

Visst vore det lite coolt att få se ett sådant proffs in action, IRL? Visserligen har inte Sverige riktigt samma typ av träd att erbjuda som de extrema Redwood-träden i USA, men man tager vad man haver. Bjud in en arborist till din trädgård, och se vad han går för. Eller hon – för naturligtvis är inte ett machojobb som extrem trädfällning eller lastbilskörning på is uteslutande ett jobb för män.

Trädfällning bör vara motiverad

När du beställer trädfällning på Värmdö med anledning av att du vill se hur ett proffs fäller träd, behöver du se till att du faktiskt har ett träd i trädgården som ska fällas. En riktig arborist kommer ställa sig tvekande till att fälla träd “bara för att”. Hur entusiastisk du än är inför hens arbetsuppgifter.

En arborist eller trädfällare har valt sitt yrke av en anledning. Och den anledningen är sällan att fälla träd för sakens skull. I själva verket handlar det ofta om ett genuint intresse för träd- och naturvård. Så möt din arborist med respekt. Kanske ska du till och med hålla tyst om din fäbless för amerikanska TV-program.

10 Aug 2022