Söderkisar kan också anlita målare från Östermalm

Att du bor på Södermalm behöver inte betyda att du inte uppskattar en målare med god känsla för kvalitet. Ring in en målerifirma på Östermalm istället för att nöja dig med bohemen på hörnet.

Det är så härlig stämning på Södermalm. Och det finns absolut en hel del målerifirmor i kvarteret. Men ingen av dem kan nog riktigt mäta sig med de som gjorde jobbet i din rika fasters våning vid Tessinparken. Ärligt talat, tiden då söderbor höll ihop är förbi. Du kan gott anlita precis vilken målerifirma du vill, även om de råkar ha kontor på Östermalm. Kanske är det läge för ett badrum i guldmetallic, som en hommage till den nya bro som binder ihop norra delen av stan med den södra? En luttrad målerifirma på Östermalm höjer inte på ögonbrynen ens åt ett så extravagant önskemål.

Målare som håller måttet på Östermalm

Inte för att du är den som drar alla över en kam, men visst brukar Östermalmsborna ändå vara petnoga med kvaliteten på de tjänster de köper in? En målare som lyckats göra ett namn för sig i huvudstadens mer exklusiva kvarter borde rimligtvis vara både kompetent, trevlig och i tid. Och tid är, som vi alla vet, pengar. Att pengar spelar stor roll både på Östermalm och Södermalm är helt klart – se bara på bostadspriserna. Snyggar du upp din söderlya med en ommålning av östermalmsk kvalitet kan du snart skratta hela vägen till banken, oavsett om du tänker sälja eller bara förhandla om räntan på lånet.

19 Oct 2021