Snickare i Uppsala skapade rum

Vem drömmer inte om ett uterum där man kan sitta och mysa en kväll då det är lite för kyligt eller blött att sitta utomhus. Klara och Bertil skapade sin dröm med hjälp av en snickare i Uppsala.

De hade en stor altan som de ville göra om till uterum. Kanske med dörrar som gick att öppna. Men det var inte viktigt då de hade en stor trädgård att befinna sig i.

En snickare från Uppsala kom på besök för att få en idé om vad paret önskade. Han lyssnade och kom med inlägg. Frågade om de ville isolera så att de kunde sitta där även när det blev riktigt kyligt ute. Då krävdes även speciellt glas för att hålla värmen kvar i rummet. Paret nickade till svar och försäkrade att den extra kostnaden inte skulle vara något problem.

Snickare förverkligade dröm

Klara och Bertil reste iväg på en charterresa då de visste att det skulle bli stökigt vid huset under de kommande veckorna. De hade förvissat sig om att alla snickare i Uppsalafirman hade vad de behövde. Klara hade bakat bullar så de skulle ha något att tugga på under pauserna.

Uterummet som byggts var en dröm som blivit sann. Hantverkarna hade gjort ett fantastiskt arbete. Alla byggsopor var borta. Barnen hade varit där och möblerat. Gröna växter i överflöd. Klara hämtade en kopp kaffe och satte sig i en hög korgstol som placerats i ett hörn. Här skulle hon sitta och mysa i vinter när snön sakta singlade ner där utanför

20 Dec 2021