Smidigt med pooltak på 4x8

Det är lätt att tänka pool och inte så mycket längre än det. Men det finns en hel del saker runt omkring poolen som kan vara bra att tänka på. Ett exempel är ett pooltak 4x8 för enklare skötsel.

Familjen Pettersson var eld och lågor. De skulle äntligen bli med pool, något som de längtat efter ända sedan de flyttade in i huset för fem år sedan. Planer hade börjat göras för hur den skulle se ut och var den skulle vara. Det slutade med att de skulle ha en nedsänkt pool med en härlig solterrass.

De kontaktade ett företag de hittat på nätet och berättade vilken pool de ville ha. På det kom en motfråga, “Ett bra komplement är ett pooltak på 4x8, vad tror ni om det?”, varpå de såg frågande på varandra.

Pooltak 4x8 en bra idé

Försäljaren berättade om fördelarna. Den självklaraste enligt honom var att man slapp få smuts i poolen. Med pooltak slapp man det eviga plockandet av löv och annat, för trots alla bilder på hus med rena pooler är det inte sanningen. Det håller även värmen bättre, och för de som har små barn är det en trygghet att kunna stänga och låsa poolen och vara säkra att inte barnen badar ensamma eller trillar i. Bäst av allt är att säsongen blir längre när man kan bada med taket på.

Hans argument var så självklara att de sa ja till både poolen och pooltak. För vem vill inte ha en ren pool med glittrande blått vatten?

28 Apr 2022