Smart att boka golvläggare i Uppsala

De flesta har hört vänner berätta hur enkelt de lagt nytt golv. Bara att klicka i så var det klart. Sanningen är oftast en annan och många låter slutligen en golvläggare i Uppsala göra jobbet.

Lotta hade bestämt sig för att lägga klickgolv. Som hjälpreda hade hon sin mamma som alltid ställde upp. Efter att ha mätt och räknat åkte hon till stan för att köpa golv och lister samt lite arbetsredskap, vilket inte var någon större kostnad då det inte hövdes många saker. När expediten frågade om hon visste hur man lade golv svarade hon ja. Allt finns online.

Golvläggare i Uppsala visste bättre

Lotta ville vara effektiv och förberedde genom att kapa de brädor som var för långa samt förberedde listerna. När de satte igång insåg hon snart sitt misstag. Hon hade mätt från list till list vilket innebar att de alla var för korta. Rummet visade sig även vara symmetriskt och krävde att en av brädorna sågades på längden för att passa.

Köket var i kaos och inspirationen var bortblåst. Trött satte de sig ner och tittade på eländet. Sen tog Lottas mamma fram mobilen och ringde till en golvläggare hon hittat online. Han lovade komma förbi för att se vad han kunde göra.

Rummet var litet och golvet skulle läggas snabbt sa han och rekommenderade ett starkare golv som skulle klara tuffare tag som tunga kastruller och stekpannor som åker i golvet.

Lotta tackade tacksamt ja till hans tjänster och lovade sig själv att aldrig lägga golv igen.

21 Oct 2021