Så får du mer utrymme hemma genom smarta förvaringslösningar

Är du minimalist eller saksamlare? Hur ser ditt hem ut idag? Ligger där saker överallt eller syns inte ett endaste spår av röra? Att planera och ha en plats för allt är lösningen, men hur gör du?

När du ska inreda och skapa dig ett riktigt fint hem är det bästa du kan ha en egen snickare. Har du någon gång anlitat en snickare så vet du vad det innebär. Vi har många duktiga möbelleverantörer i vårt land men dessa möbler är skapta för att passa i många hem och då blir det inte så skräddarsytt som du kanske önskar. Nästan varje hem har till exempel problem med att det uppstår stök och röra i entré och hall. Känns igen? Utifrån er familjesituation har ni olika behov av förvaring i en hall. Är ni sportutövare eller sakletare. Är ni trädgårdsmästare eller bankirer. Se till att anpassa hemmet efter era behov.

Få det precis som du vill

Genom att anlita en duktig och erfaren snickare får du ett bra prisförslag och många smarta lösningar på köpet. Be om offert och räkna även med att du får ROT-avdrag på arbetet. Snickaren hjälper dig att räkna. I en hall händer så mycket, ni kommer hem från jobb och skola. Ni bär hem saker och era kläder påverkas av rådande väderlek. Massor av kläder, skor, grus och gräs samt fuktiga jackor. Bra och smart förvaring är det bästa du kan ha. För att få det så snyggt och optimalt som möjligt är det alltid en god idé att platsbygga förvaringen. Genom att bygga garderoben, bänken eller hyllan på plats så utnyttjar du minsta lilla millimeter och du slipper ha fula, glipor och hål.

Smarta förvaringar för mer utrymme

När du platsbygger till exempel en sittbänk i hallen, se då till att den sväljer mängder av skor, skolväskor och kläder. Vips har du trollat bort massor av det som brukar ligga i högar på golvet. Om du dessutom platsbygger en garderob istället för att ha en hatthylla som bli överbelamrad så är det enkelt att hänga undan och få ett lugnt, rent och fint första intryck när du kliver in i hallen. Ta även med dig snickaren in i resten av huset. Platsbyggda garderober är en fin detalj i sovrum eller korridorer där outnyttjade ytor finns. Kanske har du en vinkel eller vrå som inte används som skulle kunna erbjuda mer förvaring? Vi tipsar denna webbsida: https://www.snickareigöteborg.nu

28 Apr 2020