Renovera ett hållbart och vackert badrum

När du ska renovera ett badrum är det viktigt att anlita auktoriserade utförare. Du själv vinner på att anlita en firma med totalentreprenad. Det sparar både tid och kraft under processen.

För att skapa ett tidlöst och hållbart badrum ska du tänka till lite extra i samband med din renovering. Kanske tänker du att du ska göra allt helt vitt och stilrent och att det då håller längre än något annat. Förutom hållbarhet under olika trender, stilar och olika ägare ska du tänka hållbarhet utifrån hur du trivs och mår inne i det nyrenoverade badrummet. Olika färger och material påverkar dig olika. Ett högblankt kakel i perfekt fyrkantig form kanske inte alls är det som får dig att må som allra bäst. Ett mattare kakel som kanske till och med är handgjort och varje platta är unik, det ger ett helt annat intryck och en helt annan känsla till rummet.

Anlita en firma med bred erfarenhet

När du anlitar en firma för badrumsrenovering på Lidingö gör du smart i att kolla deras tidigare referenser. Vilken bredd har de i stilar? Vilket utbud av produkter har de och vilka leverantörer använder de sig av? En viss skicklig hantverkare kan kännas rätt först, men hen kan vilja jobba med de trygga material som hen alltid använder. Det är smart att kolla om hen är erfaren av att jobba med olika material. Hur flexibel är hanverkaren i sitt tänkande? Hur går hen igång på ett matt, sandfärgat kakel i en rektangulär struktur?

10 Dec 2020