Relining i Stockholm löser problemet

Du behöver inte oroa dig för att ta tag i det illaluktande avloppet. Med moderna metoder gör man relining för att stärka och laga gamla rör i Stockholm.

Det är samma sak med dåliga rör som det är med med tandvärk. Både tandläkarbesök och byte av gamla avloppsrör kan bli omfattande och dyrt och därför är det risk att man skjuter upp att åtgärda problemet. Men det finns bara en lösning och det är att åtgärda problemet.

Oftast föreställer man sig att det är värre än det faktiskt är och det gäller särskilt för gamla dåliga rör. Med modern teknik behöver man inte längre byta ut slitna och skadade rör utan kan istället göra det som kallas relining i Stockholm. Rören inspekteras och renoveras och när det är klart är de som nya.

Gamla gjutjärnsrör lagas och tätas med relining i Stockholm

De gamla fina gjutjärnsrören ligger oftast inne i väggar och golv och att byta ut dem innebär att man får riva och bryta för att komma åt. Med relining behöver man inte ta bort rören utan lägger istället en slät yta på insidan som täpper till sprickor och gör rören starkare.

Om du vet att det snart är dags att göra något åt avloppet i din fastighet är det enkelt att få hjälp. När du kontaktat företaget som utför relining kommer de och inspekterar insidan av rören med en filmkamera. Efter inspektionen spolas rören rena och man sprutar i det skyddande materialet. Det går fort och det blir bra. Läs mer om ett företag som kan allt inom relining: www.reliningstockholm.se

29 Jul 2022