Pålitliga golv med hjälp av golvläggare i Dalarna

Hade ni spelmansstämman hemma i somras? Om det blev för mycket tjo och tjim i vardagsrummet är det helt klart läge att kontakta en av alla de kompetenta golvläggare som finns i Dalarna.

Nöden har ingen lag. Om din bästa spelmansstämma blev inställd, för andra sommaren i rad, är det klart att du var tvungen att ta saken i egna händer. Med lite ansträngning går det till och med att få in ett helt spelmanslag i en liten etta. Folkmusiker brukar dock sällan hålla sig från att slå klackarna i vare sig taket eller golvet! Sannolikt blev det ett visst slitage på ytskikten under sommarens hemma-stämma. Inför hösten är det perfekt timing att åtgärda detta genom ett enkelt samtal till BBM i Dalarna.

Nytt slittåligt golv av golvläggare

I kontakten med din golvläggare är det viktigt att du är tydlig med dina behov. För dig som gillar att dansa hambo och halling hemmavid är det viktigt att välja ett golv som tål lite action. Se till att lägga in ett hållfast golv, som du dessutom kan ha möjlighet att fixa till genom slipning emellanåt. En professionell golvläggare utför även underhållstjänster och vet vilka golv som kan bli lika snygga, som om de vore nya, om du slipar dem. Det är inte kul att känna sig tvungen att be gästerna att lämna festskorna i hallen. Vet du att du har ett golv som håller kan du slappna av och låta folkdanslaget köra loss, både i köket och vardagsrummet.

24 Sep 2021