Otrygg i sitt eget hem

Känslan av otrygghet i det egna hemmet är fruktansvärd. Efter ett inbrott ökar den känslan ännu mer. Med hjälp av gallergrind och andra säkerhetsåtgärder kan du öka tryggheten i ditt hem.

Efter ett inbrott i höstas känner ni er inte längre riktigt trygga hemma. Även om tjuven som gjorde inbrottet åkte fast redan samma dag, kan ni inte fullt ut komma över känslan av olust. Ska ni behöva flytta för att känna trygghet i hemmet igen? Behöva lämna er älskade lägenhet som ni bott i så länge och som betyder så mycket för er. Det var här ni flyttade in tillsammans när ni bestämt er för varandra. Ni var så kära och lägenheten passade er två alldeles perfekt. Det finns till och med ett extra rum som passar bra i händelse av kommande barn.

Åtgärder för ökad säkerhet

Ni bestämmer er för att ta reda på vad det finns för åtgärder att ta till för att öka säkerheten. Utöver det larm som ni redan har installerat i hemmet så vill ni göra någonting mer. Ni får reda på att man kan sätta in en gallergrind innanför ytterdörren, och bestämmer er för att ringa och få mer information. Det visar sig att med en gallergrind monterad i hemmet blir det mycket svårare för utomstående att ta sig in i lägenheten. Ni slår till på en sådan typ av grind och väljer en grind med skjutgaller. Med både larm och gallergrind installerat får ni förhoppningsvis tillbaka känslan av trygghet.

26 May 2021