Ny stil på ditt badrum i Botkyrka

Sakta stiger vattnet upp över kroppen och låter varje muskel slappna av i en välbehövlig vila. Badkaret är fyllt med härligt bubblande skum och runt kanten står några vackra tända ljus.

I ett slitet badrum står ett sprucket badkar och stirrar ledset ut över det kaklade golvet. Det har hängt med länge men nu är dess tid ute. Det är dags att ett nytt fräscht kar får komma in och ta över dess plats så att det blir ett badrum som heter duga. För det finns väl inget badrum som med stolthet kan känna sig som det bästa på jorden så länge det måste stoltsera med ett sprucket badkar.

Andra varianter på tvagning

En värdig utmanare till det gamla badkaret är den ständigt strilande duschen som får dig att vilja vara kvar för evigt. Strålen som kommer ur duschmunstycket kan ha olika utförande. En stilla stril eller en som sprutar med full kraft. En annan variant är en bred vattenkaskad som påminner om ett vattenfall. Kort sagt finns det en för varje smak och upplevelse. Du vrider bara på munstycket för att skapa just den strålen du vill ha.

Badrumsrenovering är en investering i ens egen framtid. Inga vattenskador så långt ögat når och det ger en ekonomisk trygghet för dig och din familj. Med en grundlig förundersökning, sakkunniga hantverkare och väl genomgånget badrum in i minsta detalj har du sett till att ditt våtutrymme har sitt på det torra.

11 Feb 2021