När det är dags för en plattsättare

Arbetar du med bygg och renovering? Om du har en hantverkarfirma och behöver en duktig plattsättare, kanske du antingen annonserar om en sådan i de kanaler som du känner till, eller ser till att anställa någon. Då gäller det att du får tag i en duktig plattsättare och dessutom någon som kan tänka sig att arbeta enbart med plattsättning. Det är inte alla hantverkare som kan tänka sig att sätta kakelplattor hela dagarna i ända, men ska man få en badrumsrenovering gjord under kort tid är det viktigt att alla kan göra sin del av hela händelsekedjan fram tills att hela badrumsrenoveringen är klar.

Anlita egna företagare för totalentreprenad

Behöver du någon som har eget företag och som kan tänka sig att bli anlitad som egen företagare? Om man är en hantverkarfirma som erbjuder sig att ta på sig ett totalentreprenadskap är det viktigast att få tag i duktiga plattsättare som har egna företag. Det är lättare då man inte är skyldig att erbjuda arbete när uppdraget är slutfört. Anlitar man i stället företagen som egen anställda, är det lättare att erbjuda uppdrag än att erbjuda anställning. När det sedan är dags för nästa arbete, vet man sällan vad det nya uppdraget innebär, att i det läget se till att ha sysselsättning för till exempel plattsättning, är inte givet. Man behöver väldigt många projekt som duggar in för att våga sig på att anställa egna plattsättare.

Arbetar som plattsättare i Täby

Är det så att du söker en plattsättare i Täby, finns det minst ett 40-tal plattsättare som man kan anlita. Så är det så att du som hantverkarfirma letar efter en plattsättare så leta efter någon plattsättare som arbetar noggrant, med stor ambition om att göra alla sina kunder 100 procent nöjda. Då vet du att du kan anlita dem för de uppdrag som kräver en snabb plattsätttare och som gör jobbet på sätt som du som hantverkarfirma kan lita på är bra och som man inte behöver skämmas för. Det värsta vore att anlita en plattsättare som man sedan får gå in och göra om jobbet. En sådan plattsättare är ingen idé att anlita fler gånger. Hur man hittar en sådan? Börja med att googla "plattsättare Täby" för att hitta några som du kan ta kontakt med och undersöka hur de arbetar. Ta referenser, och hör dig för om hur de arbetar så att du får en bra uppfattning om hur de arbetar. Lycka till!

12 Jun 2019