Målare i Stockholm har koll på tapeter!

Det är en målare i Stockholm du kontaktar när du behöver hjälp med att sätta upp tapeter. Målaren vet hur tapeter sätts snyggt och så de håller länge.

Det är lite synd att inte fler har satt upp tapeter i sina bostäder. Till skillnad från målade väggar kan tapeterna ge mönster och former på väggarna som ger nytt liv åt bostaden. Dagens tapeter kommer i många former och många material. Det är bara fantasin som begränsar dig!

Det finns en annan funktion med tapeter som måleri inte har. Tapeten täcker väggen. I många fall har väggarna varit med om många ivriga inredare som har borrat upp små eller större hål för krokar och fästen av alla möjliga slag. Det går att spackla, men det finns en gräns då det blir svårt att få väggen riktigt jämn. Att bredspackla är ett alternativ, eller att tapetsera. Med en tapet behöver du inte bekymra dig för alla små skönhetsfläckar.

En målare kan mer än att bara måla

Är du intresserad av att sätta upp tapeter hemma måste du fundera på om du ska göra det själv eller kontakta en hantverkare. Det är nästan alltid värt att välja att kontakta hantverkaren. Efter en målning kan du alltid putsa till skavanker i efterhand, men det är betydligt svårare med tapeter. Tapeterna behöver komma på plats rätt första gången för att inte blir fult skrynkliga, eller sitta dåligt och lossna från väggen.

Hantverkaren som sätter upp tapeter är målaren. Kontakta en målerifirma i Stockholm och fråga om tapeter. Ota får du en massa bra tips och idéer som kan vara värda att tänka igenom innan du skrider till verket.

28 Jun 2022