Måla ett rum eller hela huset

Ny färg ute och inne gör stor skillnad. Inte bara upplevelsemässigt, det skyddar också ditt hus och ger en fräsch känsla inomhus. Men att måla innebär mycket tid och arbete. Har du den tiden?

Visst har du sneglat på den flagnande färgen på fasaden, de små svarta prickarna av smuts och mögel. Visst har du många gånger tänkt att du ska ta tag i det. På semestern. Nästa sommar, då ska huset målas! Så blev det sommar, det blev fint väder, familjen åkte på semester och inte hade du lust att bli ensam kvar på en byggställning hela sommaren. Du följde med.

Det blev inget målat den sommaren. Inte nästa heller. Och varje år ser du hur mer och mer färg försvinner och fasaden ser allt tristare ut. Vad gör du? Du har börjat lära känna dig själv, du vet att när solen tittar fram och temperaturen stiger så är det havet som hägrar och inte målarbyttan.

Barnens rum ska få ny färg

Äldsta dottern har vuxit ifrån sin barntapet, hon vill ha ny färg på väggarna. Hon börjar bli stor nu och du förstår att det är dags att förnya barnrummet. Du har sagt att du ska måla om hennes rum. Det har du lovat. Snart, för hon är otålig.

Det har gått några månader nu, och du har fortfarande inte hittat tiden. Varje dag, varje vecka, är det annat som prioriteras. Du tänker hela tiden på det i bakhuvudet och tror att du ska hinna på en helg eller så. Men när helgen väl kommer har du inte orken, och den ork du har brukar gå till andra aktiviteter. Du ser på henne att hon börjar misströsta och visst vill du göra henne glad.

Målerifirma är lösningen

Lika bra att inse att din tid och din ork inte kommer att infinna sig i den utsträckning du tänkt. Varför inte ta hjälp? Anlita en duktig målare som inte bara fixar dotterns rum på en dag utan faktiskt kan ta hand om hela fasaden också. Är det tapeter du vill ha i rummet istället för bara målning, det fixar målerifirman.

Tänk så skönt att kunna ta semester utan gnagande samvete. Vad du borde göra istället. Överlåt till proffs att ta hand om ditt hus eller bara ett enstaka rum. Det blir snabbt och proffsigt utfört och du gör dig själv och din familj glad. Ring idag!

8 Oct 2020