Låt en målare i Nacka uppgradera er kammare

En kammare är liksom inget eget rum. Vem använder en kammare till något? Släpp in en målare från Nacka så kan kammaren bli precis vad som helst och göra nytta.

Kammaren kan till exempel vara det där lilla rummet bredvid köket som pigan bodde i förr i tiden. Har ni en kammare i ert hus i Nacka så bor ni i ett gammalt hus. Tjänstefolk är det ju ingen som har idag. Åtminstone ingen som bor hemma hos er. Så i stället har ni rummet till annat. Typ ett gigantiskt skafferi.

En kammare kan dock bli så mycket annat med lite fantasi och professionell input. Vad sägs till exempel om ett litet avkopplingsrum. Kanske ett litet rum att meditera i. Med rätt stämning och färger kan kammaren användas på just detta sätt.

En målare från Nacka kan hjälpa dig att skapa ditt meditationsrum

Ring en målare i Nacka och berätta vad du vill ha. Denne kan säkerligen bjuda på en rad tips redan i telefonen. Men förmodligen erbjuder sig denne att komma hem till dig för att titta på rummet. Om du verkligen är seriös med att få ett riktigt avkopplande rum så vill du att målaren tittar ordentligt.

Färger är viktiga för hur vi mår. Vilka färger som får dig lugn och harmonisk behöver inte vara samma färger som ger någon annan lugn. Tillsammans med en målare kan du utröna exakt vilka färgskalor du behöver i din gamla kammare för att få det perfekta meditationsrummet.

5 Apr 2022