Hyr byggnadsställningar i god tid i Stockholm

Många planerar att renovera under sin semester och under sommaren och det är heller inte så konstigt; den svenska vintern tillåter sällan några större ingrepp och detta speciellt på husets utsida. Kort sagt; vill man som privatperson brädfodra, måla om eller lägga om sitt tak så är detta något som sker under sommaren. Något som man då tyvärr inte är ensam om.

Vi säger här tyvärr då många av dessa projekt blir onödigt dyra och där en bristande planering ofta är den stora orsaken till detta. det vi menar här är att projekt som målning, som ett byte av tak eller som brädfodring har en gemensam nämnare och det är den som många glömmer bort: de kräver byggnadsställningar och tyvärr så finns det definitivt inte ett obegränsat antal sådana att hyra.

Som vi sa; man är inte ensam om att vilja renovera och det finns en stor konkurrens kring de byggnadsställningar som finns – särskilt i Stockholm där det bor flest människor. Detta är naturligtvis uthyrare av byggnadställningar medvetna om och det kan ibland handla om rena ockerpriser för att hyra med kort varsel.

Och; vem kan egentligen klandra dem? Finns den en möjlighet att begära ett högt pris för byggnadsställningar och där kunden är villig att betala detta – han har inget val – så gör man självklart också det. Det som vi efterlyser i frågan om byggnadsställningar och en hyra av sådana är följande: ha lite framförhållning.

Hyr en vecka extra

Kort och gott, planerar du att måla om sommarstugan i Stockholm under sommaren så bör du se över alternativen gällande hyra av byggnadsställningar redan under vintern. Då är priserna humana  - till och med billiga – och du är dessutom garanterad att få en sådan. Vi kan här även addera följande tips: hyr en vecka extra – minst.


Du vet aldrig vad som väntar under sommaren, ska du måla om och upptäcker att det spöregnar då du tänkt dig att påbörja projektet så kommer det att sinka dig. Då är du tillbaka på ruta ett och tvingas hyra din ställning för ett högt pris och för en vecka extra. Således: hyr i tid och hyr byggnadsställningar för en längre tid än du planerat för. Det tjänar du på i slutändan.

Läs mer här: www.byggnadsställningar.net.

 

27 Sep 2016