Högtrycksspolning räddar helgen i Stockholm

Fredag eftermiddag skulle släkten anlända till Stockholm. Därför var man tvungen att boka högtrycksspolning redan på morgonen, för att få fritt flöde i toan.

Det var konstigt att tänka, men ofta hände det något precis när hela tjocka släkten skulle komma på besök till huset i Stockholm. Förra gången hade elen gått, och man hade fått byta ut elskåpet till ett nytt. Gången innan dess så hade en förkylning med hög feber drabbat hela familjen utom katten.

Därför blev man inte förvånade när det visade sig vara stopp i toaletten på fredagsmorgonen, när besöket skulle komma på eftermiddagen. Men det var tyvärr inte första gången, och trots att man hade försökt få loss det som täppte till, så hände ingenting. Det var bara att dämpa stressen och ta hjälp av ett företag som erbjöd högtrycksspolning.

Snabb högtrycksspolning i Stockholm

Vilken tur att de hade tid att komma förbi och göra en snabb högtrycksspolning av rören. Familjen hade tidigare bott mitt ute på landet och var inte vana vid den service som man kan få när man bor i Stockholm. För här hade bilen stått utanför huset endast några timmar efter samtalet.

Vid spolningen fick familjen veta att man borde göra en kontroll av avloppet så att det inte är något som täpper till. Eftersom det blivit spolningar flera gånger, med täta mellanrum, så är det klokt att gå in med en kamera för att se hur läget är med avloppet. En bra idé, tyckte familjen, och lovade ringa veckan efter. Gå till denna sida för att läsa mer om högtrycksspolning: högtrycksspolningstockholm.nu

5 Mar 2023