Hårt arbete med industrigolv i Stockholm

Mycket industriellt arbete kräver tåligt golv. Ett bra industrigolv ska kunna möta krav på både slitage, hygien och hållbarhet. Allt detta får du med ett industrigolv i Stockholm.

När det kommer till industrier är det många arbeten som sker med golvet som bas. Maskiner ska köras, lådor ska flyttas, fraktgods ska lämnas, vagnar ska dras. Oavsett vilken industri det gäller så krävs ett slitstarkt golv som tillåter många olika typer av sysslor att ta plats samtidigt. Golvet behöver uppnå vissa särskilda egenskaper, såsom hållbarhet, tålighet och hygien.

Mjukare färd med industrigolv av massa

Många industrier använder sig därför av fogfria golv, eller massagolv som det också kallas. Det är en typ av industrigolv som tål både kemikalier, varierande temperaturer och belastning från tunga maskiner. Dessutom saknar massagolv ojämnheter i marken som riskerar att bli till skada för den som hanterar tunga föremål. Massagolv passar på många ställen och kan förutom i industribyggnader också användas i shoppingcenter, i parkeringshus, på skolor och sjukhus eller sportarenor. Helt enkelt överallt där det finns behov av slitstarka golv. Tack vare sina speciella kvaliteter är de också lätta att rengöra.

Det finns också fogfria industrigolv i olika utföranden och material, såsom polyuretan och vinylester. Du kanske är i behov av elavledande golv, eller söker en särskild färg eller kvalitet? Om du är osäker på vilken typ av industrigolv som passar din verksamhet så tveka inte att kontakta leverantören för tips och råd. Med ett industrigolv från Stockholm finns stora möjligheter till anpassning för just din lokal.

20 Sep 2021