Gummiprodukter av bra kvalitet

I flera konstruktioner krävs det att man har en packning för att vätska ska läcka ut. Att de görs med bra hållbara gummiprodukter är av allra största vikt.

Företaget som Erik startat för flera år sedan hade nischat in sig på att göra mindre plast- och gummiprodukter. Därför hände det ibland att nya produkter behövde köpas in till företaget för att kunna möta kundens behov. Denna gången var det en stor beställning på gummipackningar som skulle sitta i en typ av maskin.

På grund av maskinens användningsområde krävdes ett specifikt gummimaterial som klarade av särskilda temperaturer och var slitstarkt. Där fanns några företag liknande Rubsol Sweden AB som hade produkten. Han skickade mail till vart och ett av dem för att ta reda på deras produktsortiment och få en katalog med priser.

Gummiprodukter från bra producent

Rubsol Sweden AB visade sig, trots att annat indikerats, ha möjlighet att ta emot nya ordrar. Detta gladde Erik mycket då det varit hans första val innan han fått veta att de hade kundstopp. Genast skickade han ett mail för att se om de kunde få till stånd ett möte för att diskutera ett eventuellt samarbete.

Det visade sig vara enkelt och ett möte skedde redan två veckor senare. Där beslutades om en första beställning då Erik inte visste riktigt hur framtiden såg ut med den nya kunden. Så framtiden fick ligga lite på is så länge, men för att skapa kundens beställning just nu gjordes en order för att få igång projektet.

16 Apr 2023