Golvslipning ett alternativ på Lidingö

Det kan vara som att plötsligt hitta guld när man drar undan heltäckningsmattan och hittar ett trägolv. Då kan en golvslipning göra underverk på Lidingö.

Hans kunde inte tro sina ögon när en lägenhet han länge velat ha plötsligt blev till salu. Vid visningen visade det sig att den var ganska sliten. Men Hans hade så länge tänkt sig att bo där att han bara var tvungen att ha den. Lägenhetens skick gjorde dock att den blev lite billigare än han trott.

Pengarna som blev över kunde han istället använda på att renovera. Vissa rum behövde målas och den fräscha heltäckningsmattan i vardagsrummet behövde tas ut och nytt golv läggas. Han skulle börja i vardagsrummet och började med att leta efter ett snyggt golv. Jobbet skulle en golvläggare få göra då mattan var fastklistrad.

Rekommenderade golvslipning

En golvläggare kom till Hans för att se vad som behövde göras. Denne behövde veta vad som fanns under heltäckningsmattan för att kunna planera nästa steg. Lister togs bort och den vane golvläggaren från Lidingö fick loss en stor bit av mattan och synliggjorde ett gammalt trägolv. Hans hade varit i köket men blev utropad av golvläggaren.

Golvläggaren förklarade att han kunde genomföra en golvslipning i rummet. Golvet var av ett vackert slag och kunde bli som nytt igen. Dessutom skulle Hans inte behöva köpa ett nytt golv. Detta var verkligen en glad nyhet då Hans älskade trä. Utan betänketid bad han golvläggaren att hjälpa honom återställa det fina golvet.

8 Mar 2023