Förläng sommaren genom att bygga en egen pool

Bygger man en egen pool förlänger man badsäsongen varje år med flera veckor, rentav månader. Med egen pool kan man både träna motionssim och ha roliga poolpartyn med kompisarna hemmavid.

1 april – vem vill hoppa i sjön då? För en del är det långt kvar till badsäsongen, om man inte har på sig våtdräkt då. Känns det mer badbart 1 oktober? Nja, för de allra flesta år så är det samma sak som 1 april. Bad med våtdräkt om det ens ska doppas en tå i böljan den blå.

För den som anser sig vara en badfantast när badtemperaturen börjar närma sig 25 grader så är den svenska sommaren ett problem. Det är inte dagar som hav eller sjö toppar över 25 grader. Alternativet är att gå till närmaste simhall och hoppas att de har öppet.

Att bygga och äga en pool är enklare än man tror

Det finns en lösning som man kan ha hemma på sin egen tomt. Det handlar helt enkelt om att bygga en pool på tomten. Det finns de som värjer vilt med armarna och säger nej, nej, nej. Det är för mycket jobb med en egen pool på tomten, tycker de.

Faktum är att det har nog aldrig varit lättare än nu. Istället för att städa poolen helt själv finns det automatiska pooldammsugare som exempel. Att bygga pool kommer ge enormt mycket glädje och njutning. Enda risken med baden är att man ser ut som ett russin när man stänger poolen för säsongen. Läs mer om pool bygge på denna hemsida: https://www.byggapool.net/

11 Oct 2021