Fler solceller på villatak i Gävle!

Vill du bidra till omställningen till en hållbar energiförsörjning så installera solceller på villataket i Gävle. Då kan du också skaffa elbil med gott samvete.

Behovet av omställning blir mer och mer uppenbart. Vi kan inte bara fortsätta att förbruka jordens resurser. Låt vara att vi, när vi började skapa vår moderna livsstil, inte förstod vilken farlig bana vi gav oss in på. Men nu vet vi bättre. Vi måste ändra våra vanor och hushålla bättre med material och energi.

Det är inte lätt att ändra sättet man lever på, när man har vant sig vid att kunna konsumera i överflöd. Men det går. Man får helt enkelt ta ett steg i taget.

Solceller är ett givet steg

Vilket blir ditt nästa steg? Är det kanske att börja åka kollektivt till jobbet? Eller att skaffa elbil? En elbil lockar såklart om man vill ha friheten att kunna ta sig dit man vill när man vill.

Om du väljer att satsa på elbil så kan du med fördel ta ett annat steg samtidigt. Se till att installera solceller på villans tak. Solceller och elbil passar ihop som hand i handske. Om du programmerar bilen att ladda vid de tider när solen är uppe så blir det extra fördelaktigt. Och är du inte hemma och kan ladda bilen på dagtid så går den genererade elen automatiskt ut på det allmänna elnätet och du får betalt för detta. Så ta steget nu - lyft luren och ring en firma som levererar solceller i Gävle.

1 Oct 2022