Fasta glaspartier till uterum

Ska ni bygga altan och vill glasa in den för en mer ombonad och mysig känsla? Med ett uterum som har glaspartier, fasta eller rörliga, skapar man en förlängning av huset och får ett extra rum.

Oavsett om ni planerar att bygga en altan eller ett uterum med fönster som glasar in hela uterummet eller bara vill ha fönster på en del av rummet, så är fönster en väldigt viktig del för att skapa ett mysigt uterum. Med olika glaspartier till uterum kan man enkelt skapa en känsla av att få ett helt nytt rum. Man får liksom en förlängning av huset och utökar sin boyta lite grann. Självklart blir det inte samma sak om man inte glasar in hela uterummet. Då är det mest ett rum som används under sommar, vår och tidig höst.

Välj glaspartier till uterummet efter tycke och smak

Man kan välja om man vill att glaspartierna ska gå att öppna eller om man hellre önskar ha fasta glaspartier till sitt uterum. Det som kan vara värt att tänka på är att om man väljer fasta fönster till uterummet, ja då går det inte att öppna för att vädra eller liknande. Särskilt viktigt kan det vara under sommaren, det blir väldigt varmt på en inglasad altan om det inte går att öppna. Många glaspartier går bara enkelt att dra åt sidan för att öppna och vädra en stund. Val av glaspartier till uterummet är ett personligt val som bara ni kan göra utefter ert eget tycke och smak.

29 Mar 2022