Få en goare hemkänsla med golvläggare i Göteborg

Saknar du också den trivsamma känslan av ett trägolv under fötterna? Oavsett om du föredrar plankgolv, chevron eller fiskbensparkett så kan en golvläggare i Göteborg hjälpa dig.

Klibbigt linoleumgolv som lyfter under trampdynorna, eller heltäckningsmattor som ger dig astma? Nej, tack. Det finns inget som är mer behagligt att gå på än ett äkta trägolv. För visst inger det en alldeles särskild känsla att träda fram på en fiskbensparkett? Visst lyfter det inte bara trivseln i rummet, utan också inredningen?

Trägolv har ett gediget renommé. Det har använts i många århundraden, av förståeliga skäl. Trägolv har många positiva egenskaper som att det är lättskött och lätt suger åt sig smuts. Men idag gillar vi kanske trägolv framförallt för att det är dekorativt. Ett vackert trägolv har förmågan att få hela hemmet att kännas trivsammare.

Golvläggare hjälper dig med fiskbensparketten

Med en golvläggare i Göteborg kan den där hemtrevliga känslan bli din. Du behöver nämligen inte köpa dig en gammal sekelskifteslägenhet för att få ett vackert trägolv. Oavsett om du vill ha chevronparkett, vanligt plankgolv eller fiskbensparkett så kan en golvläggare hjälpa dig.

Vet du inte skillnaden mellan chevron och fiskben? Chevronparkett kallas även för fransk fiskbensparkett och skiljer sig från vanlig fiskbensparkett genom att sicksack-mönstret inte är brutet.

Många golvläggare har goda ämneskunskaper och kan också hjälpa dig som behöver fräscha upp ett gammalt trägolv. Alla trägolv behöver regelbunden slipning och behandling för att behålla sin fina glans. Med rätt omsorg och behandling kan du se till att ditt golv håller länge.

11 Nov 2021