Epoxigolv – perfekt val för ny verkstad

Epoxigolv är mycket slitstarkt och perfekt för verkstadsindustri och fabrikslokaler. Minimalt underhållskrav sparar pengar både vid inköp och långt efteråt.

Du som är verksam inom tillverkningsindustrin vet säkert redan hur viktigt det är med ett slitstarkt golv i lokalerna. Att behöva lappa och laga ytskikt i verkstäder och på kontor blir dyrt i längden. Så det du först sparade in genom att välja ett billigare golv, kommer i själva verket kosta mycket mer än det faktiskt smakade. Ett slitstarkt epoxigolv sparar dig mycket besvär.

Att behöva lägga om golvet i en verkstad innebär inte bara kostnaden för det nya golvet. Det innebär också att arbetet i verkstaden kommer stå stilla under hela den tid det tar att tömma lokalerna, riva upp det gamla golvet, lägga in det nya och flytta tillbaka hela maskinparken igen. En hisnande summa, för den ekonomiavdelning som vet konsten att räkna på debet och kredit.

Epoxigolv sparar mer än pengar

Ett epoxigolv har en livslängd som vida överstiger mindre slitstarka golv. Satsar du på ett sådant redan från start, kommer du kunna njuta av en lång tid utan besvärligt underhåll. Dessutom kommer du spara in på rent fysiskt slitage hos dina arbetare, om de slipper gå långa arbetsdagar på stenhårda betonggolv. Ett epoxigolv har faktiskt, trots hållfastheten, viss svikt som gör användarupplevelsen något behagligare.

Ett epoxigolv är inte lösningen på alla dina problem. Det är ett sätt att undvika att problemen uppstår över huvud taget. Välj rätt från början, så slipper du slita på både ekonomiavdelningen och tillverkningsavdelningen på firman.

25 May 2022