En duktig takläggare i Gävle har svaren

Det är lätt att anta att man behöver lägga ett likadant tak som det man redan har. Men det är en sanning med modifikation. En bra takläggare har svaren när du ska lägga tak i Gävle kommun.

Kurt fick inse fakta även om det tog emot. Det var dags att byta tak. Efterforskningar visade att det fanns flera entreprenörer i Gävle som kunde hjälpa till. Något han var tacksam för, då han själv var höjdrädd. Därför bad han flera företag om kostnadsförslag på jobbet. Sedan var det bara att vänta på svar och jämföra. Givetvis hade han hört sig för hos grannarna för att få ett hum om vilka företag han skulle kontakta.

Takläggare i Gävle gav ett billigare alternativ

Svaren kom och var som han fasat. Allt för dyrt för plånboken. Men så var det ett företag som gav förslag på en billigare lösning. Han nappade direkt och ringde upp. Företagaren förklarade att de var tvungna att komma på besök och se ritningarna för att säkerställa att taket kunde bära det tänkta materialet.

Det visade sig att turen var med Kurt. Husets stomme kunde klara av mera tyngd. På det viset kom det sig att Kurts hur skulle byta tegelpannorna mot betongpannor. Dessa var, med rätt hantering och förarbete, ansedda att ha betydligt längre livslängd än tegelpannorna han haft innan. Men bäst av allt var ändå att de var billigare. Det, tillsammans med rotavdraget, skulle hjälpa till att sänka priset till en hanterlig nivå, tänkte han glatt när dealen var klar. Läs mer om takläggare på denna sajt: takläggaregävle.se

23 Mar 2022