Eleganta detaljer som är kraftfulla

Smidigt och smäckert följer trappräcket väggen upp mot övervåningen. Det lite klumpiga träräcket har fått ge vika för en läcker svart skönhet i en metall som är både mjuk och hård samtidigt.

Visst går det att göra fantastiskt vackra träräcken, som är sirliga och som faller under rubriken snickarglädje. Men tyvärr är det en glädje som har ett bäst-före datum. Trä är ett material som är mjukt och som blir mycket ömtåligt när det blir för tunt. Därför får du helt enkelt nöja dig med lite tjockare och klumpigare utsmyckningar, när det är trä som du väljer. Vill du istället ha något tunt och smäckert så är det smide som du ska välja. Då kan du gå ner i väldigt lätta och sirliga utformningar, som ändå är hårda och hållbara. Detaljer som kan hålla i flera generationer, och fortsätta vara lika starka och vackra.

Hitta rätt smed för ditt projekt

Det finns många olika utformningar som du kan köpa i en vanlig bygghandel, eller liknande butiker. Men om du vill ha något som passar perfekt för ditt projekt i Stockholm så bör du också hitta någon som är proffs på smide i Stockholm. Kanske är du på jakt efter ett vackert räcke till utetrappan, eller trappan inomhus. Eller är det kanske en helt skräddarsydd grind som du trånar efter? Smide kan du använda till en mängd olika funktionella och vackra detaljer i ditt hem och din trädgård. Endast fantasin sätter gränser för vad som går.

8 Jun 2021