Bor ni i Huddinge och ska göra en badrumsrenovering?

Badrum behöver ha rena och fräscha ytor för oss att vara på. Ibland behöver man göra en total badrumsrenovering för att kunna uppnå detta. Bor ni i Huddinge och ska göra om i ert badrum?

Det ingår så himla mycket saker och moment i en renovering av badrummet. Det ska först rivas ned precis allting som finns i rummet. Sedan ska väggarna och eventuellt också golvet rivas och tas ut, ifall man nu är sugen på en total makeover av sitt badrum. Vi spenderar mycket tid i våra badrum och man vill gärna känna att man trivs där inne. Att ligga i badet och dricka ett glas vin eller lyssna på en härlig ljudbok kan vara ett trevligt avbrott i vardagen. Men det är inte lika trevligt om badrummet börjat mögla och allting känns ofräscht där inne.

Välja ny inredning till badrummet

Med en badrumsrenovering kan man få till sitt badrum precis så som man vill ha det. Nya väggar och nytt golv, kanske använda kakel och klinkers istället för matta som det varit tidigare? Det ger en lyxigare känsla med kakel och klinkers och dessa går att få i flera olika utföranden och färger. Badrumsskåp, toalett och handfat ska sättas in på nytt. En stor härlig dusch som man kan duscha två personer i samtidigt kanske vore något? Eller ett badkar för den som tycker ett bad kan vara trevligt då och då. En badrumsrenovering gör ert badrum härligt och fräscht igen. Läs mer om badrumsrenovering på denna webbsida: https://www.badrumsrenoveringhuddinge.se/ 

19 Oct 2021