Behöver du ett tåligt epoxigolv i Göteborg?

Tåliga golv behövs i lagret, garaget, industrin och på andra ställen. Behöver du lägga in ett epoxigolv i Göteborg finns det specialister på golv som hjälper dig. Golvet är väldigt hållbart.

Vad är ett epoxigolv kanske du undrar? Det är en mycket hård och tålig beläggning som läggs på betonggolv. Ett epoxigolv är väldigt hållbart, lättstädat och hygieniskt. Dessa golv är anpassade för ytor som utsätts för hårt slitage både mekaniskt och kemiskt. Exempel på miljöer där ett epoxigolv i Göteborg är lämpligt är i garage, industrier, lager och storkök. Där är det viktigt att ha ett tåligt golv som dessutom är hygieniskt. Golvet är doftfritt, lätt att städa och det finns halkskydd om det skulle finnas behov utav det. Vid rengöring av ditt epoxigolv rekommenderas milda och organiska rengöringsmedel.

Varför ska jag lägga in ett epoxigolv?

Det finns många fördelar med den här sorten av golv och Epoxi är en vanlig typ av massagolv. Golven har stora variationsmöjligheter när det gäller egenskaper och funktion. Det är den största anledningen till att epoxigolv är mycket populära. Det finns mängder av varianter och allt anpassas efter typ av lokal och vilken sorts verksamhet som kommer utföras på golvet. Golvet tål hög kemisk, termisk och mekanisk belastning samt släpper ut låga mängder VOC och AMC. Variationsmöjligheterna är stora gällande färg och design, du kan lätt få ett golv som passar dina önskemål. Tack vare den sömlösa applikationstekniken är ett epoxigolv lätt att rengöra och smuts ackumuleras inte.

13 Oct 2021