Badrumsrenovering en hjärtesak

Känslan av att komma in i ett badrum och tänka wow, vad lyxigt. De flesta tänker inte ens tanken att man kan få ett likadant i det egna huset. Med hjälp av hantverkare kan drömmen bli sann.

När Richard och Ellinor skulle renovera sitt hus var badrummet första prio. Det hade inte gjorts sedan huset byggdes och det var nu i uselt skick. De hade sett ut kakel, toalett och handfat innan de tog kontakt med en byggfirma.

Entreprenören de valt tittade på förslaget de gjort, hummade och nickade. Ibland gillande och ibland fundersamt. Ni har inte funderat på lite mera spakänsla? Kanske en jacuzzi, lite snygga detaljer som förgyllda kranar och mönster i kaklet? Det hade de inte men bad honom ta fram ett förslag.

Badrumsrenoveringen i Bromma blev över förväntan.

Då paret inte hade några förväntningar var tankarna endast på kostnaderna. De kunde inte tro att badrummet han visade kunde bli deras och frågan om kostnaden kom direkt. Han berättade att en badrumsrenovering skulle göra att de sparade in pengar på både el och vatten då företaget alltid fokuserade på miljövänliga och därmed energisparande lösningar.

När projektet var klart stod de och beundrade resultatet. Byggfirman hade gjort underverk. Badrummet var varmt och inbjudande med lugna bruna och beiga toner. Golvvärmen var en skön bonus och likaså handdukstorken. Att de dessutom hade fått ett vackert handfat med kromad kran och en dusch som kändes som ett vattenfall men som ändå sparade vatten, var en lyx de aldrig trott att de skulle få i sitt hus. Läs mer om badrumsrenoveringar på denna sida: https://www.badrumsrenoveringbromma.nu/

22 Jul 2021